Iduće godina na scenu dolazi BMW X8, a s njim i još jedan dizajnerski dvojben recept bavarske kuhinje.
Prošlo je mjesec dana otkako je na cesti uhvaćen prototip BMW-a X8, budućeg top modela bavarske marke. Sada imamo priliku vidjeti i prvi render temeljen na špijunskim fotografijama, a koji navodno vrlo vjerno prikazuje novi BMW-ov dizajnerski izraz. Potpisuje ga Kolesa.ru, a donosi render modela koji će premijerno biti prikazan iduće godine.
Kao što se vidi iz priloženog, možemo zaboraviti na sve dosada viđeno. Novi dizajnerski potpis će uz X8 preuzeti nova serija 7, ali i električni iX modeli. I dok smo u prošlosti BMW prepoznavali po duplim prednjim svjetlima sada će ona opet biti dvostruka, ali poprečno odvojena. Priloženi render više vuče na Ssangyonga i slične uratke, dok je straga najsličniji klasičnom BMW-ovom dizajnu.
Ali u BMW ne treba sumnjati. Svi se sjećamo debija modela X6, za koji su mnogi tada i sada govorili da je neskladan i naprosto odbojan. I takav je bio uzor drugim proizvođačima pokrenuvši trend coupe crossovera, a i sam se konstantno odlično prodaje.
A ako se pitate kako bi nova serija 7 mogla izgledati prilažemo još jedan render, ovaj put s Instagrama. Slika govori više od hiljadu riječi, a svaki komentar je dobrodošao.
Izvor