SEAT BiH pokreće jesenju prodajnu kampanju za ograničen broj modela na stanju gdje uz impresivne uštede, te uz povoljno finansiranje putem Porsche Leasinga, kupci u BiH se mogu odlučiti za neke od bestseller-a iz game SEAT vozila.

IBIZA Reference 1.0 MPI / 80 KS


Proslavljeni gradski model u Reference izvedbi sa benzinskim motorom 1.0 MPI / 80 KS te bogatom serijskom opremom ali i stavkama dodatne opreme kao što su zadnji parking senzori, aluminijske felge 15”, prednje maglenke, multifunkcionalni upravljač, bluetooth konekcija za telefon, medija uređaj sa ekranom na dodir u boji veličine 6,5” i dr. dostupan je za 19.900 KM sa PDV-om ili 199 KM mjesečno putem operativnog finansiranja od strane Porsche Leasinga, bez učešća i gratis prvom registracijom. Za one najbrže tu je i poklon 4 zimske gume. Ukupna ušteda za kupca je 5.000 KM.

ARONA Style 1.0 TSI / 115 KS DSG Automatic (7 brzina)


Najtraženiji urbani crossover u Style izvedbi gdje su uključene stavke kao što su: Klima uređaj, media uređaj sa ekranom na dodir u boji veličine 6,5”, alu felge 16”, zadnji parking senzori, tempomat, prednje maglenke, multifunkcionalni upravljač, bluetooth konekcija za telefon, te uz savremeni TSI benzinski motor sa 115 konjskih snaga uparen sa naprednim DSG automatskim mjenjačem dostupan je već za 27.950 KM ili 290 KM mjesečno uz operativno finansiranje putem Porsche Leasinga, bez potrebnog učešća i prvom registracijom gratis.
Količina vozila je ograničena a najbržim kupcima dodatno poklanjamo 4 zimske gume , gumene podne prostirače i set obavezne opreme. Ukupna ušteda za kupca je 6.000 KM.

Novi LEON Xcellence 1.5 TSI / 150 KS


Trenutna perjanica Novi LEON u najbogatijoj izvedbi Xcellence sa savremenim turbo benzinskim agregatom 1.5 TSI / 150 KS uz specijalnu akcijsku ponudu dostupan je za 43.930 KM ili 464 KM mjesečno uz operativno finansiranje putem Porsche Leasinga, bez potrebnog učešća i prvom registracijom gratis. Kategorija opremljenosti ovog modela ulazi u premium rang tako da kupci mogu očekivati stavke u vozilu poput : Automatski trozonski klima uređaj, 18” Aluminijske felge, DCC (Dynamic Chassis Control) , Full LED svjetla naprijed (nazad infinite LED lights) , Kamera za pomoć pri parkiranju, Bežični punjač za mobilni telefon, Keyless (pokretanje i otvaranje vozila bez upotrebe ključa), Medija uređaj sa navigacijom 10”, metalik boja i još mnogo toga.
Ponuda je ograničenog i informativnog karaktera za vozila na stanju a više informacija o vozilima , uslovima ponude i finansiranju kupci mogu saznati posjetom ovlaštenim SEAT partnerima ili na oficijelnoj SEAT web stranici www.seat.ba.